Ací s'especula!

[CAJEI – El jovent defensa el Territori]

La CAJEI assenyala mig centenar de solars i immobles en
la continuació de la iniciativa “Aquí s’especula”

La CAJEI ha assenyalat mig centenar d’espais en desús per denunciar l’estat d’abandó d’aquests indrets, sotmesos a la lògica mercantil de l’especulació urbanística. Caldes, Sarrià, Tarragona, València, Aldaia, Cardedeu i la Vall de Perputxent han servit d’escenari per aquesta acció.

En el marc de la campanya “Ni especulació, ni destrucció, el jovent defensa el territori”, nou Assemblees de Joves han donat continuació a la iniciativa “Aquí s’especula” penjant pancartes i cartells informatius sota lemes com “L’habitatge és un dret, no una mercaderia”, “Cases sense gent, gent sense casa, com s’entén?” o “Contra l’especulació, okupació!”.

L’objectiu d’aquestes accions és assenyalar els espais buits que hi ha als nostres barris i viles, per evidenciar l’exagerada quantitat d’immobles i solars en desús que omplen els nostres carrers. Aquesta acció és la continuació d’una altra setmana de lluita que es fa fer ara fa un mes i que també va assenyalar massivament d’immobles i solars abandonats per culpa les absurdes lleis mercantils que pesen sobre el nostre territori.

Des de la CAJEI creiem que evidenciar els problemes és sempre un primer pas per poder cercar-hi solucions.


Ni especulació ni destrucció,

El jovent defensa el territori!


Més informació:

CAJEI

Països Catalans, 13 de desembre de 2007


··Fotos de l'acciò al Barri del Carme (València)··0 comentaris: