Solidaritat amb el Franki de Terrassa

Des de l’assemblea de joves l’Espart (València) volem solidaritzar-nos amb el Franki de Terrassa, un jove lluitador acusat de cometre “ultratge” a la bandera espanyola, una bandera que representa el major simbol d’opressió a la classe obrera catalana i a la resta de companys de classe de l’estat espanyol, una bandera i un estat que no deixa viure als pobles en llibertat, que té la repressió com a arma principal contra tots aquells joves que lluiten i sacrifiquen la seua vida per un món millor on tots sigam lliures, que permet la constant precarització de la societat. Els enemics, estan clars, els que formen aquest estat, els que podien veure al Franki i als seus com una autentica eina de contrapoder, ells són els responsables, ells que engrosen les seues files, partits i sindicats amb traïdors de classe, ells són l’enemic a destruir i contra els quals, tenim una eina poderosa i que hem de construir, aquesta és l’unitat popular.


Des de l’assemblea de joves l’Espart, continuarem organitzant-nos, continuarem lluitant, continuarem eixint al carrer, continuarem potenciant llocs de trobada per a poder lluitar, continuarem col·laborant amb els diversos col·lectius possibles, continuarem, en resum, lluitant per les causes per les que lluitava el Franki i contra tots aquells que volen silenciar-nos, que volen reprimir-nos i que no ho conseguiran.


Volem recolzar qualsevol mostra de suport al Franki i volem fer una crida a que tot el món vaja a la manifestació de Barelona i a la concentració que es produirà a València el 7 de maig a les 18:00 a la plaça de l’ajuntament


Per Franki i els represaliats per lluitar per la llibertat...organitza’t i lluita!!

Contra el seu estat i els traïdors de classe...organitza’t i lluita


Assemblea de joves l’Espart ( València)


..............................


La CAJEI es penja per la llibertat d'en Franki

Avui a les deu del matí dos militants de la CAJEI (Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista) s'han encadenat en una de les grues de la Sagrada Família. Aquest acció s'està duent a terme per exigir la llibertat d'en Francesc Argemí (Franki), veí de Terrassa condemnat a dos anys i set mesos de presó per “ultratge” a Espanya, actualment a la presó de Can Brians.

Els dos joves s'han penjat amb una pancarta on es pot llegir “Llibertat Franki” i no tenen intencions de baixar fins que en Franki surti de la presó.

Des de la CAJEI denunciem, amb aquesta acció, la gravetat dels fets. Manifestem que aquesta és una condemna política totalment desmesurada que pretén intimidar i reprimir aquells moviments que lluitem per la llibertat del nostre país.

Així doncs, davant d'aquesta sentencia exemplar, la desobediència activa i pacífica és la única alternativa que ens deixa l'Estat Espanyol, per tal de denunciar les injustícies de la seva democràcia. També animem a tota la societat amb consciència democràtica a no quedar-se de braços plegats i demanar l'indult per en Franki.


Tanmateix volem deixar clar que aquesta és només una de les múltiples accions que diferents col·lectius i organitzacions han dur i duran a terme per demanar la llibertat d'en Franki.
Així el dimecres 7 de maig a les 18:30 concentració a Plaça Sant Jaume per demanar la llibertat d'en Franki i el dissabte 10 de maig a les 18 a Plaça Universitat manifestació.

Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista

6 de maig de 2007


[Més accions: CAJEI.net]

www.llibertatfranki.org