Festa cubana de cap d'any

En conmemoració amb el 50 aniversari de la revolució cubana des de l'Ateneu Popular s'ha preparat una festeta cubana per la Nit de Cap d'Any.

La festa començarà a les 00h, a l'Ateneu ( c/Pere Bonfill nº12)En conmemoració amb el 50 aniversari de la revolució cubana des de l'Ateneu Popular s'ha preparat una festeta cubana per la Nit de Cap d'Any.

La festa començarà a les 00h, a l'Ateneu ( c/Pere Bonfill nº12)

Si penses assistir al sopar, cal que ho digues abans del dia 30, inclusivament (ho pots fer responent a info@ateneupopular.org), i que portes al sopar un plat per a dues persones; així tothom menjarà un plat dels que ha preparat i un altre preparat per un altre company o companya.

Si ja tens uns altres plans per al sopar, et pots afegir més tard a la Festa Cubana de Cap d'Any, que s'allargarà fins a les tres de la matinada. Hi haurà música i mojitos, i a quarts de tres se sortejarà una cistella de Nadal composta de begudes, torrons i altres menges, samarretes, &c., valorada en 100€. Els tiquets per a la rifa ja són a la venda al preu de 2€ cadascun. Els productes que es rifen els trobaràs exposats en la cafeteria de l'Ateneu Popular, on també tens els tiquets.

0 comentaris: