Miquel absolt!

Aquest matí, a les 10:45 hores, ha tingut lloc als Jutjats de Torrent el judici de faltes contra Miquel, militant independentista i socialista de l'Assemblea de Joves de l'Horta Sud - L'Aixada (CAJEI), acusat d'haver realitzat el passat 24 d'abril del 2008 una pintada política en la seu del Partido Popular d'Alaquàs, emmarcada en la jornada de lluita que la campanya "300 anys d¡ocupació, 300 anys de resistència" va convocar. Finalment, Miquel ha estat absolt de tots els càrrecs, ja que l'acusació (el Partido Popular d'Alaquàs) no s'ha personat en el judici. A més a més, la justícia espanyola ha fet gal·la de la seua incompetència al no haver-hi citat a declarar un testimoni que, suposadament, haguera identificat l'acusat com a responsable dels fets.

La justícia espanyola, una vegada més, ha palesat el seu tarannà repressor amb els moviments socials i polítics revolucionaris. No és pas la primera vegada que militants de L'Aixada són portats a judici acusats de delictes similars. Fa dos anys, dos membres de l'Assemblea de Joves L'Aixada van haver de declarar per unes suposades pintades, de nou, a la vila d'Alaquàs. En aquest cas, l'acusació, provinent de la policia espanyola, tampoc va personar-se en el judici, procedint-se a una sentència absolutòria.
Des de L'Aixada, a més de celebrar l'absolució de Miquel, considerem impròpies i exagerades les actituds de criminalització cap als militants independentistes i socialistes que treballen per la defensa dels Països Catalans a la comarca de l'Horta. No de bades, la nostra assemblea i l'assemblea de Maulets de l'Horta Sud hem sigut víctimes, en repetides ocasions, d'identificacions, seguiment policial i amenaces dels cossos repressius.
El que no saben les institucions espanyoles i la seua justícia és que la repressió, malgrat els seus esforços per desestabilitzar-nos, no podrà aturar la lluita de milers de joves per la independència i el socialisme. Agraïm la defensa que Alerta Solidària ha realitzat en aquest cas, i empentem la societat catalana a denunciar els excessos repressius de l'Estat espanyol.

La repressió no ens aturarà!
Malgrat tot, la lluita continua!
AJ L'Horta Sud - L'Aixada