20-Novembre: Recuperem els Carrers!

CAJEI
El 20 de novembre és la data en què va morir el dictador Francisco Franco i donà començament l'anomenada Transició, és a dir, la reconversió del feixisme en democràcia liberal per evitar qualsevol canvi profund en el sistema socioeconòmic imperant. Canviar per no canviar res: aquesta fou la fórmula que els partits reformistes pactaren amb la dictadura i que ha perdurat durant els últims 30 anys.

Tanmateix aquest dia també és l'excusa utilitzada pel feixisme cada any arreu de l'Estat Espanyol per prendre els carrers i agredir impunement a qualsevol persona que no pense com ells. Recordem que només fa uns dies un jove antifeixista madrileny fou assassinat vilment a mans d’un nazi, una nova agressió que ens ha de fer pensar quanta gent serà agredida en els pròxims dies si res no ho impedeix.

En l'actualitat veiem com el feixisme segueix actuant amb total impunitat a través de partits legals i subvencionats pel mateix estat que criminalitza i reprimeix a les organitzacions revolucionaries i els seus militants, els únics veritablement disposats a fer front a aquesta lacra que hem de sofrir dia rere dia.

Des de la CAJEI volem transmetre al jovent un missatge de compromís per què es mobilitze el proper dia 20 de novembre. Vos encoratgem a participar en la manifestació del dimarts 20 a València convocada per Antifeixistes de l’Horta. Evitem que el feixisme prenga els nostres barris i viles, i condemnem les seues actuacions manifestant-nos contra qualsevol tipus d'expressió del feixisme.

El 20 de Novembre prenem els carrer!
Acabem amb el feixisme!
_______________________________________________________________
ANTIFEIXISTES DE L'HORTA
Als col·lectius de base, a les persones solidàries, a la "societat" valenciana, als mitjans de comunicació.

Amb aquest comunicat, diferents orgaitzacions, agrupades com a "Antifeixistes de l’Horta", denunciem públicament l'escalada de violència feixista en la nostra ciutat i rodalies.

Violència que s'encarnissa amb els grups més vulnerables com immigrants, captaires, prostitutes… i amb tota organització o persona que assenyalen com a diferent aquests assassins.

Més de 4000 agressiones cada any en l'Estat espanyol

Molts casos no són denunciats per por de les represàlies, per passivitat o per desconfiança de les víctimes cap a l'anomenat "estat de dret".

Denunciem la impunitat en la qual se succeeixen aquestes agressions, amenaces i s'instaura l'acorvardiment, amb "unes autoritats" que, com en el cas del president de la Diputació de València, Alfonso Rus, es nega a condemnar les recents agressions feixistes a membres del Bloc en el municipi de Mislata.

Denunciem la creixent incorporació a les policies local i nacional, de persones vinculades a l'extrema dreta.

Denunciem el entramat econòmic d'aquests grups: España2000. Alianza Nacional, Democracia Nacional, amb empreses de seguretat contractades per l'administració, interessos en prostíbuls, despatxos jurídics, gimnasos y altres serveis que regularment contracta l'administració autonòmica i local i que s'ha demostrat que son font de financiació d'aquests grups.

Denunciem la permissivitat per a la celebració d'esdeveniments als quals assisteixen nens i nenes, com els combats de vale-tudo i que són una forma de captació i creació de "canteres".

Denunciem la subvenció i permissivitat cap als grups ultres violents com els "Yomus" en els partits de futbol, també "cantera" i portadors de violència entre la gent més jove.

Denunciem a una "justícia" còmplice i en la qual la persona agredida s'enfronta a un aparell que la situa en clar desavantatge amb el desplegament de mitjans amb els quals compten aquestes organitzacions (complicitat de determinats jutges, fiscals, advocats, policies, metges…).

Denunciem el judici injust que hui estan patint dos companys independentistes per fer ús de la seua llibertat d’expressió i mentrestant, la impunitat feixista continua actuant violentament als carrers.

Denunciem la simplificació, distorsió de la realitat i ocultament amb que els "mitjans de comunicació de masses" presenten la informació entorn d'aquestes agrupacions feixistes.

Denunciem un sistema educatiu, cultural i mediàtic que facilita que grans capes de la població visquen en l' "aborregament" i siguen susceptibles d'assumir un discurs racista, xenòfob, antisolidari, sexista, explotador i altres components que en si són les bases d'un pensament feixista que de forma perillosa s'estén en aquesta Terra. No cal oblidar que a les universitats, les estudiants pateixen agressions per a construir un discurs antifeixista.

Per aquestes i moltes altres raons, Nosotr@s, com antifeixistes, tenim l'obligació de donar una resposta a tot aquest macabre i perillós espectacle, mitjançant aquesta:

CONVOCATÒRIA DE MANIFESTACIæquot;

EL PRÒXIM 20 DE NOVEMBRE A LES 20 HORES

DES DE LES TORRES DE SERRANS A LA PLAÇA DE L'AJUNTAMENT.

NO A LA IMPUNITAT FEIXISTA.

RECUPEREM EL CARRER

"Antifeixistes de l’Horta" se solidaritza amb la família, amics i companys de Carlos, assassinat per un feixista de DN, l'11 de Novembre de 2007, quan es dirigiria a una concentració de suport als immigrants



A continuació enllacem diverses cròniques de mitjans que se'n feren resò:
-Kaos en la Red
-BarridelCarme.net
-Levante