Amb les nostres mans, el nostre futur: Independència i Socialisme!




De la nit del 8 al 9 d'octubre l'Assemblea de Joves de València i l'Assemblea de Joves de Benimaclet hem tornat a eixir al carrer, amb motiu de la diada del Cap i Casal, per reivindicar la catalanitat, tant cultural com política, dels valencians.


En aquesta ocasió hem realitzat una jornada d'agitació a llocs emblemàtics de la ciutat com la Plaça de l'Ajuntament i voltants, els barris de Ciutat Vella i Benimaclet i les zones de Blasco Ibáñez i el Botànic. Amb aquesta jornada de lluita, hem volgut mostrar que no ens silenciaran amb tots els atacs i agressions que estem patint últimament i que continuem lluitant per véncer.



Així mateix, aprofitem per mostrar ple suport a les accions realitzades contra la seu del Partit Popular, que ha sofert atacs amb pintura la nit del 8. Com als màxims responsables de la política realitzada al País Valencià que són els dirigents del PP, donem el nostre suport a qualsevol tipus d'atac o acció realitzat contra qualsevol de les institucions espanyoles i en defensa de la nostra terra i del nostre poble.



En aquesta diada edulcorada i instrumentalitzada pel blaverisme i els polítics que ens la volen vendre com un esdeveniment folklòric espanyol, hem decidit denunciar aquesta situació i respondre a la seua manipulació fent-nos escoltar als nostres barris.



Perquè sabem qui som: Reunificació i Independència.