Xerrada Briga

Aprofitant la realització de la Gira Jove Internacionalista amb motiu de la celebració de l'ALÇA'T es va celebrar al País Valencià, més concretament a València en l'Ateneu Popular del Carme, una xerrada amb companys de l'organització juvenil galega Briga.

La xerrada va començar amb l'explicació del projecte de l'Ateneu Popular i amb els diversos col•lectius que la integren i el paper que l'assemblea de joves l'Espart vol desempenyar en l'Ateneu Popular i amb els veïns i col•lectius del barri. Seguidament un company de la CAJEI va presentar el projecte de l'ALÇA'T fent especial esmena a la Gira Jove Internacionalista.

A continuació el company de Briga va començar la xerrada fent un anàlisis marxista de la situació en Galiza i que porta a un jove a organitzar-se i lluitar. Seguidament els assistents iniciaren un torn de preguntes on eixiren temes com la situació sindical estudiantil a Galiza, el panorama de l'esquerra independentista galega o la situació lingüística. El company va acabar la xerrada animant als joves a continuar lluitant.

A l'acte assistiren una vintena de persones, esperem continuar treballant amb col•lectiu d'altres pobles oprimits i fomentant el treball de barri en l'Ateneu Popular.

Per últim agraïr als dos companys de Galiza i als organitzadors de la CAJEI el seu esforç per fer posible aquesta gira.