Última hora [12 d'Ocubre]

Última hora. 12 d'octubre València. Avortada la manifestació pels repressors

19.40 - Més informació des de València: Ara mateix hi ha nazis perseguint als grups d'antifeixistes que es desconcentren

Els antidisturbis no han permès als activistes arribar a l'instant de concentració, retenint i identificant a tota la gent que volia arribar a la plaça.



Quan s'han format el grup de 70-80 persones, la policia nacional li ah fet una tancada al grup en un carreró proper a la plaça durant més d'una hora, envoltant-los per davant i per darrere.



No els permetien cobrir-se les cares sota amenaça de multa de 300 euros i/o violència, tot i que havia nazis al voltant fent fotos.



Un gran dispositiu d'al voltant de 50 antidisturbis disposats a carregar no han permès als antifeixistes arribar a la zona de concentració.



Ara mateix hi ha unes 80 persones al carrer Requena a 20 metres de la manifestació d'ultradreta a la Plaça St Agustí, envoltats de policies que comencen a identificar als activistes, i es veuen elements d'Espanya2000 rondant per la zona.



Els antifeixistes no tenen possibilitat de sortir de la zona, estan envoltats per la policia, que en actitud agressiva està amb amb els cascos posats, les escopetes de boles preparades i les armilles antibales(!).



Contrasta l'actitud repressiva cap als antifeixistes dels guardians de l'ordre (mai millor dit), amb la que aquests mateixos guardians té cap als nazis d'Espanya2000, que es passegen impunement al voltant del cèrcol policial.



Más informacióa La *Haine



http://www.lahaine.org/index.php?p=33505

[text traduït amb internostrum]