UN DISSABTE PLE D'ACTES




El dissabte 28 de març va començar amb la manifestació contra la crisi convocada per la Plataforma Unitària Contra la Crisi i pels Drets Socials, que ha reunit pels carrers de València un miler de persones amb el lema “La crisi que la paguen els rics i els bancs!”. En aquesta marxa l'Esquerra Independentista va formar un bloc d'un centenar de persones totalment actives durant tot el recorregut.
Després d'aquest acte, a les 20.30h va començar a l'Ateneu Popular la xerrada del Karim, on va explicar el seu cas. Karim va participar en la primera manifestació contra la crisi que es va realitzar a Barcelona el passat 15 de novembre, aquest mateix dia va ser detingut. L'acusaven d'agredir a un mosso d'esquadra (pegar tres patades i de trencar-li l'intercomunicador) durant uns incidents que van ocórrer en la manifestació.



Al posterior judici, malgrat no presentar-se cap prova ferma que el vinculés al que se l'acusava, Karim va estar condemnat a una pena-multa de 100 dies de presó o bé a pagar una multa de 1.000€. Davant d'aquesta pena-multa, Karim va decidir no pagar la multa a l'Estat, ja que tant ell com el col·lectiu al que pertany, pensen que les penes-multes són classistes, ja que qui té diners per pagar-les pot lliurar-se d'anar a la presó i qui no te mitjans no li queda altra.
Per això, des de l'AJ València volem donar tot el nostre suport tant a Karim com a totes i tots els companys/es que estan vivint la repressió per lluitar i criticar el que està passant i que treballen per canviar les coses.
Per això, cal animar al jovent a treballar per canviar les nostres realitats.
TOTES I TOTS JUNTS PODEM.