Mural en defensa del territori

Amb el lema "Qui estima la terra no la destrueix!" i "organitza't i lluita" aquestos murals, realitzats per l’assemblea de joves l’espart a la zona de burjassot-empalme, visibles des del metro direcció Bétera (Línea 1) i també des d'un dels ponts que connecta Burjassot i València, i els quals estan emmarcats a la campanya “el jovent defensa el territori” , estan fets per a continuar denunciant, a la vista de la nostra societat la degradació del nostre territori, i en el cas del País Valencià, l’horta de València la qual ha sigut destruïda per els grans interessos econòmics de la burgesia i l’oligarquia, que per tot el País Valencià actua impunement amb el beneplàcit de les institucions públiques.

Per aquesta raó continuem denunciant i assenyalant llocs on es fica en perill el nostre territori i patrimoni i intentar fer reflexionar al jovent que veu com el seu futur res tindrà a veure amb les arrels del seu poble.

(clickeu a les fotos per una versió més gran)


L'altra cara del pont ens mostra una vista totalment diferent. Al fons el Palau de Congresos i diversos hotels de luxe i gratacels que amenacen el poc que queda d'horta.